Záhradná architektúra a realizácia záhrad


Máte predstavu o vzhľade vašej záhrady a potrebujete pomôcť s jej realizáciou? Alebo si chcete nechať celú záhradu navrhnúť a následne realizáciu záhrady aj zabezpečiť? HomePro Správcovská, s.r.o. má vo svojom tíme šikovných záhradníkov, ktorí vám ochotne poradia ako spraviť na vašom pozemku záhradu na ktorú bude radosť pozerať.

Aký typ záhrady vlastne chcem?

Záhradná architektúra - fontána

Máte predstavu o úplne jednoduchej záhrade, ktorá bude pozostávať len z upraveného trávnika a pár drevín, alebo sa chcete skôr uberať smerom okrasnej záhrady s prepracovanou architektúrou? Pred samotným návrhom a realizáciou záhrady je potrebné si najprv rozmyslieť aký typ chcete mať z viacerých dôvodov. Krásna prepracovaná záhrada je napríklad nevhodná keď máte viac detí, alebo domácich miláčikov, ktorí ju pravdepodobne nedokážu patrične oceniť. V takom prípade je skôr vhodné navrhnúť funkčnú a na údržbu jednoduchú záhradu.

Okresné stromy

Aké dreviny a rastliny chcem v záhrade mať?

Výber sa odvíja najčastejšie od ceny, keďže niektoré rastliny a dreviny môžu byť naozaj drahé a nadmerne zaťažiť rozpočet na celú záhradu. V tomto prípade naši záhradníci vždy ponúkajú dostupnejšie alternatívy rastlín, ktoré môžu na pohľad pôsobiť podobne, ale zároveň sú cenovo dostupnejšie. Táto položka vždy tvorí najvýznamnejšiu časť rozpočtu a od nej sa často odvíja celkový vzhľad záhrady ako aj celková výška investície.

Dreviny do záhrady

Koľko sa chcete záhrade venovať?

Záhrada si vyžaduje starostlivosť. Kosenie trávy, hnojenie, mulčovanie, vertikutácia, orezy a mnohé ďalšie činnosti udržia vašu záhradu vo výbornej kondícii, ale zároveň zaberú dosť veľa času. HomePro Správcovská, s.r.o. zabezpečí všetky tieto činnosti a vy sa budete môcť naozaj len tešiť z krásnej záhrady. Automatická závlaha je už v dnešnej dobe bežnou záležitosťou a zavlažovací systém vám ušetrí financie a uľahčí starostlivosť o záhradu. HomePro Správcovská, s.r.o. vie navrhnúť rastliny a cekovo záhradu tak, aby ste jej venovali toľko času, koľko môžete a chcete. Správnou voľbou trávnika, rastlín a drevín sa dá dosiahnuť vhodná kombinácia, ktorá pôsobí dobre opticky a zároveň spĺňa vaše predstavy o starostlivosti, keďže nikto nechce byť otrokom vlastnej záhrady a chce si ju viac užívať ako sa o ňu starať.

Skalka a rastliny v záhrade

Záruky a možnosť reklamácie

Pri realizácii záhrady sa môže vyskytnúť situácia, keď sa niektorá rastlina, alebo drevina neujme podľa predstáv. Spôsobené to môže byť viacerými faktormi, HomePro Správcovská, s.r.o. preto poskytuje záruku na všetky svoje realizácie a bez problémov rastlinu alebo drevinu vymení. Nemusíte sa tak obávať, že investícia v podobe drahších rastlín, alebo drevín sa nevyplatí.

Máte záujem o realizáciu záhrady, záhradnú architektúru, alebo len o bežné zatrávnenie a drobné úpravy vašej záhrady? Chcete vo vašej záhrade relaxovať a tešiť sa pohľadom na ňu a nie sa o ňu starať a tráviť všetok čas starostlivosťou? Obrátťe sa na HomePro Správcovská, s.r.o. na info@homepro.sk alebo 0850 232 404 a naši objektoví manažéri vám bezplatne vypracujú cenovú ponuku na realizáciu, alebo návrh záhrady a zároveň aj pravidelnej starostlivosti a údržby záhrady.

 

Neváhajte nás kontaktovať

0850 232 404
info@homepro.sk
Hálkova 1/A, 831 03 Bratislava


Zaujali sme Vás? Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku.