Tepovanie kobercov pre domácnosti


HomePro Správcovská, s.r.o. ponúka svojim zákazníkom komplexné tepovacie služby pre domácnosti. Tepovanie kobercov, kresiel, postelí a iných predmetov v domácnosti je spravidla súčasťou generálneho upratovania a doporučuje sa minimálne raz do roka.

Tepovanie kobercov Bratislava

Kedy je tepovanie vhodné?

Tepovanie kobercov a čalúneného nábytku nie je potrebné len v prípade viditeľného znečistenia, ale je doporučené ho preventívne zahrnúť do generálneho upratovania každej domácnosti. Znečistenie kobercov, kresiel, sedačiek a iných povrchov nemusí byť na pohľad zrejmé, napriek tomu môžu tieto povrchy ukrývať špinu, roztoče a baktérie. Do sedačiek a kobercov sa okrem roztočov ukladá aj prach, najmä v rušných mestách ako Bratislava. Tepovanie kobercov a sedačiek prach odstráni, čím prispeje k čistejšiemu vzduchu a zdravšiemu domácemu prostrediu.

Čo všetko sa dá vytepovať?

Tepovanie kobercov

Najčastejšie sa tepujú a hĺbkovo čistia koberce, ktoré patria k najviac znečisteným povrchom v domácnosti. Najmä koberce s dlhým vlasom častokrát ukrývajú veľké množstvo špiny, ktoré sa v nich počas obývania domácností nazbiera. Tepovanie a čistenie koberca čistí koberec hĺbkovo a zbaví ho všetkej špiny. Častokrát aj na pohľad čistý koberec zo seba pri tepovaní vydá obrovské množstvo špiny. Po kobercoch spravidla nasledujú sedačky a kreslá, ktoré bývajú najčastejšie znečistené škvrnami z jedla a nápojov.

Ako často tepovať?

Tepovanie domáce zvieratá

Frekvencia tepovania sa dá doporučiť na základe počtu osôb v domácnosti alebo miery znečistenia. Dôležitým faktorom sú taktiež domáce zvieratá – pri domácnostiach so psami a mačkami je samozrejme vhodné tepovanie zaradiť častejšie. Frekvencia čistenia kobercov v Bratislave a väčších mestách je rozdielna aj vzhľadom na lokalitu nehnuteľnosti v závislosti k frekventovanosti dopravy v jej okolí. Pri tepovaní netreba zabúdať na to, že vytepované zariaďovacie predmety musia následne vyschnúť a preto je vhodné zvoliť na komplexné tepovanie iné obdobie ako zimu. 

HomePro Správcovská, s.r.o. tepovanie zaraďuje do generálneho upratovania domácností

Čistenie kobercov

HomePro Správcovská, s.r.o. spravidla zaraďuje tepovanie kobercov, kresiel a sedačiek do generálneho upratovania rodinných domov a bytov. Do generálneho upratovania domov a bytov patrí nielen umytie podlahových plôch, dôsledné čistenie kúpeľní, odprašnenie, umytie kuchyne a spotrebičov, ale aj umytie okien a tepovanie kobercov a sedačiek. Postaráme sa aj o kožený nábytok. Na čistenie kože, či koženej sedačky používame špeciálne prostriedky na to určené a pri upratovaní domácnosti sa vieme profesionálne postarať o všetky kožené materiály vo vašej domácnosti. Objektoví manažéri HomePro Správcovská, s.r.o. vám pri obhliadke navrhnú postup a pripravia cenovú ponuku, vy si stanovíte deň, kedy generálne upratovanie a tepovanie prebehnú. Jedeň deň sa venujte príjemnejším veciam, a vráťte sa do príjemnej, čistej a voňavej domácnosti.

Neváhajte nás kontaktovať

0850 232 404
info@homepro.sk
Hálkova 1/A, 831 03 Bratislava


Zaujali sme Vás? Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku.