Umývanie okien


Umývanie okien ako súčasť generálneho upratovania rodinných domov a bytov

Umývanie okien patrí ku každému veľkému upratovaniu rodinného domu, alebo bytu. HomePro Správcovská, s.r.o. zabezpečí profesionálne umytie okien štandardnou aj horolezeckou metódou ako súčasť generálneho upratovania domácností, alebo na základe samostatnej objednávky.

Umývanie okien

Čo všetko obsahuje kompletné umytie okien?

Nejde len o umytie okenných tabúľ z oboch strán. Kompletné umytie okien obsahuje aj umytie kľučiek, okenných rámov, vonkajších a vnútorných parapiet. Zabudnutie na niekoré z týchto častí môže spôsobiť, že po prvom väčšom daždi sú práve umyté okná opäť zašpinené a celú prácu treba zopakovať.

Ako často treba okná umývať?

Umývanie okien je dostatočné 2 krát do roka. Spravidla na jar a na jeseň. Samozrejme v oblastiach kde prebieha výstavba, alebo je prostredie viac znečistené ( upratovanie v Bratislave ) sa doporučuje túto frekvenciu primerane zvýšiť. Pri umývaní okien treba myslieť aj na počasie a neplánovať umývanie okien na obdobie, kedy sú mrazy, alebo prípadne stále prší.

 

Umývanie žalúzií

Sieťky, žalúzie?

Sieťky je potrebné pred umývaním zložiť, doporučuje sa ich taktiež raz do roka umyť – pozor na obľúbené striekanie sieťok záhradnou hadicou, tlak vody môže sieťky poškodiť a znehodnotiť. Žalúzie a lamely je potrebné čistiť veľmi opatrne, aby sa jednotlivé lamely, alebo upevnenie nepoškodilo. Na exteriérové žalúzie taktiež existujú vhodné postupy od čistenia vysokým tlakom vody, až po čistenie a odprašnenie jednotlivých lamiel špeciálnou rukavicou.

Neprístupné okná?

Čistenie okien

Strešné okná, vysoké galérie, neotvárateľné okná na poschodí vždy predstavujú výzvu pre každého majiteľa rodiného domu alebo bytu. V tomto prípade doporučujeme obrátiť sa na upratovaciu firmu, ktorá má k dispozícii pracovníkov, ktorí vedia umývať okná horolezeckou metódou. Je dôležité obrátiť sa na profesionálov, ktorí majú s týmto druhom práce skúsenosti a majú príslušné poistenie na prácu vo výškach.

Umývanie okien ako súčasť veľkého upratovania rodiného domu alebo bytu

HomePro Správcovská, s.r.o. svojim zákazníkom vždy doporučuje spojiť umývanie okien s veľkým upratovaním. Na jeden deň svojim klientom zorganizujeme upratovačky na veľké upratovanie, ktoré okrem štandardných úkonov ako odprašnenie, vysávanie, hĺbkové čistenie kúpeľní a kuchyne obsahuje aj umývanie okien. V prípade nedostupných okien HomePro Správcovská, s.r.o. zabezpečí aj pracovníkov na výškové práce a supervízor dohliadne na to, aby upratovanie prebehlo presne podľa vašich predstáv. Obrátťe sa na našich objektových manažérov emailom info@homepro.sk alebo na 0850 232 404 s požiadavkou na generálne upratovanie s umytím okien, alebo na samostatné kompletné umytie okien vo vašom byte alebo rodinnom dome.

Neváhajte nás kontaktovať

0850 232 404
info@homepro.sk
Hálkova 1/A, 831 03 Bratislava


Zaujali sme Vás? Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku.