Upratovanie Bratislava


Homepro poskytuje upratovanie rodinných domov a bytov v Bratislave a okolí. Ste vlastníkom bytu alebo rodinného domu? Nechcete tráviť čas pravidelným alebo generálnym upratovaním a chcete sa venovať radšej príjemnejším veciam? HomePro Správcovská, s.r.o. poskytuje upratovacie služby a mnoho ďalších pre vašu domácnosť.

Časti Bratislavy kde už upratujeme

Upratovanie v Bratislave

HomePro Správcovská, s.r.o. od svojho založenia stabilne získava nových klientov v oblasti upratovania domácností nielen v Bratislave ale aj v blízkom okolí. HomePro Správcovská, s.r.o. upratuje rodinné domy a byty v Rusovciach, Záhorskej Bystrici, Dunajskej lužnej, Podunajských Biskupiciach, Stupave a Devínskej novej vsi. Najviac klientov však naďalej pribúda na Kolibe, Kramároch, v Ružinove a Dúbravke. HomePro Správcovská, s.r.o. má vďaka týmto klientom pokryté všetky časti Bratislavy a okolia a naši supervízori majú svoje pôsobisko podelené podľa regiónu a sú neustále v teréne, kde zabezpečujú bezproblémové poskytovanie upratovacích služieb pre vás.

Čistiace prostriedky

Zabezpečenie čistiacich prostriedkov a frekvencia upratovania

Mnoho klientov uprednostňuje upratovanie pri ktorom HomePro Správcovská, s.r.o. zabezpečuje aj dodanie čistiacich prostriedkov, pri ktorom sa klient nestará o nákup čistiacich prostriedkov, ktoré sú rozpočítané do ceny za štandardné upratovanie. Najčastejšie sa klienti rozhodnú pre frekvenciu upratovania raz týždenne, HomePro Správcovská, s.r.o. však klientom vyjde v ústrety a zabezpečí upratovanie aj v iných frekvenciách ako napríklad raz za dva týždne, alebo dvakrát do týždňa.

Doplnkové upratovacie služby

K upratovaniu sa často poskytujú aj doplnkové činnosti ako napríklad umývanie okien, hĺbkové čistenie kúpeľní a kuchýň, tepovanie, žehlenie, babysitting alebo iné drobné doplnkové činnosti. HomePro Správcovská, s.r.o. bezplatne vypracuje cenovú ponuku na upratovacie služby pre vašu domácnosť, ktoré budú ušité na mieru vašim požiadavkám. Na vypracovanie presnej cenovej ponuky požadujeme krátku obhliadku vašej domácnosti, pri ktorej si nielen spoločne prejdeme rozlohy, povrchy a materiály, ale sa dohodneme aj na presných postupoch, doporučíme vhodné čistiace prostriedky a poradíme ako udržať domácnosť čistú aj medzi jednotlivými uprataniami.

Umývanie okien

Cenová ponuka na upratovanie v Bratislave

Máte záujem o vypracovanie cenovej ponuky na upratovanie vašej domácnosti v Bratislave a okolí? Obrátťe sa na info@homepro.sk alebo zavolajte na 0850 232 404 a naši objektoví manažérisi s vami radi dohodnú presný termín na obhliadku a vypracovanie bezplatnej cenovej ponuky na upratovanie vašej domácnosti.

Neváhajte nás kontaktovať

0850 232 404
info@homepro.sk
Hálkova 1/A, 831 03 Bratislava


Zaujali sme Vás? Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku.