EINPARK Rezidencia, Bratislava


V správe od: 07/2020

Adresa: Zadunajská cesta 16, Bratislava

Počet bytov: 86

Apartmány: 24

Garáže: 100

Bytový dom sa nachádza v Petržalke v blízkosti historického centra mesta, Sadu Janka Kráľa, či nákupného centra Aupark. To všetko je vďaka pešej lávke veľmi jednoducho dostupné. Susedí s administratívnou budovou na prízemí ktorej nájdete reštauráciu, kaviareň a rýchle občerstvenie Mc Donald´s. Pri príjazdovej ceste sa v tesnej blízkosti hlavného vchodu nachádza supermarket Billa.
Bytový dom je postavený z najmodernejších materiálov ( vysoká tepelná aj zvuková izolácia ). V prízemí má vlastnú kotolňu aj chladovňu na príjemné zvládnutie letných horúcich dní. Je vybavený tromi výťahmi, má predpripravené priestory pre recepciu, alebo bezpečnostnú službu. Pre spríjemnenie prostredia je obkolesený zeleňou a zelenými strechami ako rezidencie, tak aj vstupu do garážových priestorov.
O bezpečnosť vlastníkov sa stará elektronický protipožiarny systém, okolie bytového domu je monitorované kamerovým systémom a dozerá naň aj bezpečnostná služba z administratívnej časti komplexu.

Čo sa nám doteraz podarilo:

  • v tejto modernej novostavbe zabezpečujeme bežné služby ako upratovanie, starostlivosť o zeleň, či revízie technických zariadení


Zaujali sme Vás? Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku.