Správa uzavretých rezidenčných lokalít


O čo ide?

Spoločnosť HomePro Správcovská, s.r.o. poskytuje komplexné služby spojené s bývaním. Našim klientom sa staráme o záhrady, domácnosti, čisté bazény a ulice. Zabezpečujeme realizáciu záhrad a rekonštrukcie bytov. Viacero z týchto služieb sme skombinovali do jedinečného produktu, ktorým je správa uzavretých rezidenčných lokalít.

Pre koho je služba určená?

Ak je váš dom súčasťou uzavretej susedskej lokality, alebo sa o takýto typ bývania staráte, určite riešite problém, akým spôsobom pokryť všetky služby, spojené s jeho bežným životom. Vytvoriť spoločenstvo vlastníkov? Alebo je lepšie organizačné združenie, do ktorého vsúpia všetci susedia? Ktoré služby budete potrebovať? Kto ich dá naceniť? Ako ich spravodlivo rozdeliť medzi jednotlivých majiteľov ak má jeden sused pozemok, druhý rodinný dom a tretí v lokalite podniká a prevádzkuje firmu? Obyvateľom takejto lokality je potrebné zabezpečiť štandardné služby, ktoré zahŕňajú čisté a bezpečné ulice, upravenú zeleň, odvoz odpadu, no uzavretá rezidenčná lokalita si vyžaduje aj niečo viac. Tým je kvalita ponúkaných služieb, spravodlivosť pri určení poplatkov pre jednotlivé kategórie majiteľov nehnuteľností a diskrétnosť pri ich poskytovaní. Pokiaľ vás úvodné slová našej ponuky zaujali, máme pre vás komplexný produkt, ktorý zastrešuje všetky potrebné činnosti. Neponúkame však nemenný zoznam služieb, ale vieme ich rozsah ušiť presne na mieru nášho klienta.

Komplexné služby na jednom telefónnom čísle

V súčasnosti spravujeme niekoľko uzavretých rezidenčných lokalít, ktorých sme presvedčili o tom, že všetky starosti spojené s bývaním v uzavretej rezidenčnej lokalite sa dajú vyriešiť na jednom telefónnom čísle a to bez ohľadu na ročné obdobie. Zimné odhŕňanie snehu, či údržbu posypovým materiálom v lete strieda polievanie a čistenie ulíc a prístupových ciest. Ich čistotu zabezpečujeme aj pravidelným čistením kanálových vpustí a k bezpečnosti prispievame opravami verejného osvetlenia a poskytovaním postu vrátnika, prípadne pracovníka strážnej služby. Balík našich služieb zahŕňa aj dozor nad kamerovým systémom, údržbu prístupového systému, službu odvozu a likvidácie odpadu, starostlivosť o technológie použité v uzavretej lokalite a mnohé ďalšie služby.

Ďalšie služby

Ďalšie činnosti, ktoré v rámci balíka služieb pre správu rezidenčných lokalít ponúkame, sa vo svojej podstate prekrývajú so službami pre individuálnych klientov. Ich objednávky najčastejšie obsahujú upratovanie, čistenie bazénov, starostlivosť o záhrady, či ich realizáciu. V rámci starostlivosti o rezidenčné lokality ponúkame aj údržbu spoločnej zelene, teda kosenie, hnojenie, či orezávanie stromov a kríkov a správu spoločných nehnuteľností.

Zavolajte a zistite viac

Bývate v uzavretej lokalite a skladáte sa so svojimi susedmi na služby, ktoré majú za úlohu zabezpečiť fungovanie lokality podľa Vašich predstáv? Bojujete so susedmi, ktorí nechcú na služby prispievať, alebo nechápu princíp starostlivosti o spoločný majetok? Ak vás naša ponuka správy uzavretých rezidenčných lokalít zaujala, neváhajte a získajte ďalšie informácie na telefónnom čísle 0850 232 404 alebo na adrese info@homepro.sk. Radi vám odpovieme na všetky vaše otázky a pripravíme cenovú ponuku, ktorá bude vychádzať zo služieb podľa vašich individuálnych potrieb. Viac informácii o spoločnosti HomePro Správcovská, s.r.o. a o službách, ktoré ponúka nájdete tu.


Zaujali sme Vás? Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku.