Služby pre záhradu a exteriér


Kosenie, záhrada, bazén a iné služby

Starostlivosť o trávnik alebo priľahlé vonkajšie priestory? Všetky práce okolo domu zvládneme spoľahlivo.
Tím HomePro Správcovská, s.r.o. vám ponúka riešenie v oblasti spravovania a skrášľovania vonkajších plôch.

Dodávatelia, s ktorými spolupracujeme, spĺňajú náročné kritériá.
Za odvedenou prácou si stojíme a v pravidelných intervaloch preverujeme, či všetko prebieha v súlade s filozofiou našej spoločnosti.
Na prvé miesto je u nás prirodzene kladená kvalita za primeranú cenu.


Vykonávame nasledovné služby pre záhradu a exteriér:

Kosenie trávnatých plôch

Najbežnejšia služby pre exteriér je nepochybne pravidelné kosenie a starostlivosť o záhradu. Pokosený a zdravý trávnik je tou najlepšou vizitkou príjemného bývania a upravená záhrada spríjemní čas strávený v domácom prostredí.

Vertikutácia, hnojenie, odburiňovanie

Kvalitný a zdravý trávnik nestači len pravidelne kosiť. Doplnkové úpravy ako pravidelná vertikutácia, hnojenie a odstraňovanie buriny nesmú byť opomínané a odmenou majiteľovi je dlhodobo zdravý a krásny trávnik.

Starostlivosť o záhrady a zeleň

Záhrada je častokrát viac ako len trávnik. Šmrnc jej dodávajú okrasné dreviny, kvety, skalky a mnohé ďalšie skrášľovacie prvky. Revitalizácia záhrady, alebo návrh záhrady na kľúč je v poslednej dobe čoraz vyhľadávaňejšou službou a HomePro Správcovská, s.r.o. má skúsenosti nielen s klasickými ale napríklad aj japonskými záhradami, ktoré sa tešia čoraz väčšej obľube

Servis závlahových systémov

Závlahový systém je bytostne dôležitý pre zdravú a krásnu záhradu. Nastavenie závlahového systému, jeho pravidelná kontrola a čistenie sú dôležité nielen pre samotnú záhradu, ale aj premajiteľa, keďže správnym nastavením sa dá predísť zbytočnej spotrebe vody.

Starostlivosť o bazény

Servis a údržba bazénov je mimoriadne dôležitá nielen kvôli opticky peknému bazénu, ale aj kvôli zdravotnej nezávadnosti vody. Exteriérové ako aj interiérové bazény, prekryté bazény ale aj detské bazéniky si vyžadujú pravidelnú starostlivosť, správnu chémiu a pravidelné testovanie kvality vody.


Zaujali sme Vás? Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku.