Nechajte si vypracovať projekt záhrady u odborníka


Niečo vašej záhrade chýba?

Možno sa niekedy dívate na vašu záhradu a zdá sa vám všedná a spustnutá. Možno rozmýšľate o tom, že by ste ju radi niečím oživili. Aj keď pravidelne kosíte trávnik, staráte sa o zeleň a na pozemku máte ratanový nábytok z poslednej kolekcie, stále to nemusí byť ono. Zdá sa vám, že si neviete rady? Tu nepomôžu záhradné sošky, fontánky ani nový altánok. V tomto prípade vám najlepšiu radu dá záhradný architekt.

Ušetrite sa experimentov

Niekedy je naozaj lepšie zveriť túto prácu do rúk odborníka. V konečnom dôsledku si ušetríte celý rad nepríjemných prekvapení, experimentov a nakoniec aj peňazí. Odborník pozrie na váš dom, záhradu a miesto kde leží a vyjasňujú sa mu rysy, ako by mohla vyzerať po revitalizácii. Nie je to len o výbere rastlín a nábytku. Vaša záhradu bude ďalším rozmerom vášho bývania, funkčne zohratá s domom, tvarom vášho pozemku aj susedovej záhrady. Toto všetko je súčasťou projektu okrasnej záhrady, ktorý si po vypracovaní môžete pozrieť v 3D zobrazení.

Kontrolu nestratíte

Ak projekt záhrady zveríte architektovi, ešte to neznamená, že ste stratili kontrolu nad tým, čo sa bude diať s vašim majetkom. Architekt sa vás bude pýtať, ako si vašu novú záhradu predstavuje, čo v nej potrebujete mať a ako žijete. Preto by ste mali byť na tieto otázky pripravený. Rozmyslite si ako chcete záhradu využívať a aká by sa vám páčila. Otvorte internet, surfujte po stránkach o realizácii záhrad a architektúre a čerpajte inšpirácie. Na škodu nie sú ani časopisy alebo jednoducho choďte s otvorenými očami.

Stále máte niečo navyše

To, čo dodáva návrhu záhrady pridanú hodnotu je záruka a kompletné technické pokrytie, ktoré by ste sami určite nezvládli. Ak chce mať v záhrade potôčik, máte ho mať! Bude tiecť tak ako má, ale nemusíte si lámať hlavu s napojením čerpadla do elektrickej siete. Chceli by ste mať v záhrade bazén, ale zatiaľ na to nemáte? Nevadí, záhradný architekt na to bude pri vypracovaní projektu myslieť . O rok alebo dva nebude problém priviesť elektrickú energiu k bazénu, pretože v rukách budete mať projekt a budete pripravený aj na prípadné zmeny.

Jednoduchá realizácia

Podľa kvalitného projektu bude realizácia záhrady záležitosťou niekoľkých dní a záhradníkom pôjde ako od ruky. Budú mať presne stanovený postup. Začína sa úpravou terénu do požadovaného tvaru. Nasleduje rozloženie rozvodov zavlažovacieho systému alebo umelého potoka a pomaly sa začnú objavovať črty budúcej záhrady. Technické prvky sa prikryjú vrstvou zeminy a substrátu a môže sa začať s výsadbou drevín a uložením chodníkov. Výsadba trávnika alebo uloženie kobercového trávnika prídu na rad až posledné. Ďalšou výhodou pri ponechaní návrhu záhrady odborníkovi je to, že presne vie, ktoré rastliny má použiť, aby sa uchytili. Ak by sa tak náhodou nestalo, pri realizácii záhrady na kľúč spoločnosťou HomePro Správcovská, s.r.o. vám ich vymenia zadarmo.

Nechajte to na HomePro Správcovská, s.r.o.!

Ak už máte záhradu hotovú, okrem zaslúženého relaxu vás čaká aj nekonečný kolotoč kosenia, zavlažovania, strihania drevín, prevzdušňovania trávnika, prípadne čistenia bazéna. Sú to činnosti, bez ktorých sa žiadna okrasná záhrada nezaobíde, inak by jej hrozilo spustnutie a zarastenie burinami. Aj tu je na pomoci spoločnosť HomePro Správcovská, s.r.o., ktorá poskytuje komplexné služby spojené s bývaním. Zavolajte na telefónne číslo 0850 232 404 alebo napíšte na info@homepro.sk a informujete sa o našich službách. Zadarmo pre vás vypracuje cenovú ponuku pravidelnej starostlivosti o váš domov, realizáciu záhrady a postaráme sa aj o projekt záhradného architekta. Zoznam všetkých služieb nájdete tu.

Neváhajte nás kontaktovať

0850 232 404
info@homepro.sk
Hálkova 1/A, 831 03 Bratislava


Zaujali sme Vás? Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku.