Rekonštrukcia bytu


Rekonštrukcia dvojizbového bytu

Rekonštrukcia bytu

Byt v Bratislave na prenájom

Rekonštruovali sme klasický bratislavský dvojizbový byt s rozlohou 65 m2. Keďže tento byt chcel jeho majiteľ prenajať, dal si záležať na tom, aby rekonštrukcia bytu bola celková a bezchybná. Začali sme teda s búraním starých priečok, vysekávaním dlažby, obkladov na chodbe a v kúpeľni.

Elektrika, voda a dvere

Po búracích prácach prišli na rad nové dverové otvory, elektrické a vodovodné rozvody. Rozvody bolo treba navrhnúť tak, aby spĺňali požiadavky dneška a vysekať nové špáry. Navrhli sme nové usporiadanie svietidiel, vypínačov a elektrických zásuviek. V byte bola pôvodná podlaha z dubových parkiet, ktorú sme opravili, vybrúsili a nalakovali. Tým bola hrubá časť rekonštrukcie bytu hotová a mohli sme sa pustiť do maľovania.

Keď z bytu odišli murári, vodoinštalatéri a elektrikári, prišli maliari. V bratislavskom byte odstránili starú maľovku a vystierkovali steny. Keď bolo všetko hotové, mohla sa naniesť nová maľovka v pastelových farbách.

Po dobrom preschnutí vymaľovaných stien sa do bytu mohli vrátiť elektrikári, aby namontovali elektrické zásuvky, vypínače a svietidlá.

Rekonštrukcia kúpeľne

Rekonštrukcia bytu

Kompletnej rekonštrukcii sa nevyhla ani kúpeľňa spojená s toaletou. Starú dlažbu sme vysekali a položili novú, rovnako aj obklady v príjemných farbách. Namontovali sme zabudovanú wc misu, nové umývadlo aj vaňu a ostatné zariadenie. Kúpeľňa sa mohla používať.

Montáž nábytku a spotrebičov

Predposledným krokom pred odovzdaním zrekonštruovaného bytu bola montáž a umiestnenie nábytku, čiernej a bielej techniky, teda televízie, práčky a kuchynských spotrebičov. Nakoniec nasledovalo generálne upratovanie celého bytu, ktorý bolo od toho okamihu pripravený na bývanie. Všetky tieto práce sme stihli za päť týždňov.


Zaujali sme Vás? Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku.