Upratovacie služby pre firemných klientov


Hľadáte upratovaciu spoločnosť pre svoju prevádzku, predajňu, alebo kanceláriu? Dovoľte nám odporučiť spoločnosť CleaningPro - modernú a profesionálnu spoločnosť so zameraním na upratovanie a čistenie, upratovanie kancelárií, housekeeping pre hotely, profesionálne čistenie počítačov a doplnkové upratovacie a čistiace práce.

Upratovacie služby

CleaningPro zabezpečuje upratovacie služby pre firemných klientov. Ak hľadáte spoľahlivú spoločnosť, ktorá sa dokáže postarať o činnosti spojené s udržiavaním čistoty a reprezentatívneho stavu vašej prevádzky, ak je pre vás organizácia upratovanie časovo náročná, nedosahuje požadovanú úroveň, alebo spôsobuje problémy samotný manažment ľudských zdrojov? Ak sa nechcete venovať výberu čistiacich prostriedkov, neviete stanoviť presný harmonogram prác, alebo sa jednoducho chcete zbaviť povinností a starostí spojených s upratovacími službami, obráťte sa na CleaningPro a zbavte sa zodpovednosti.

Spoločnosť CleaningPro sa zameriava na profesionálne čistenie, upratovanie, housekeeping a ďalšie služby s tým spojené v prevádzkach, hoteloch, apartmánoch a kanceláriách. CleaningPro sa postará o vašu prevádzku pomocou teamu vyškolených zamestnancov pod vedením skúsených projektových manažérov so skúsenosťami s upratovacími prácami.

Medzi najčastejšie poskytované služby z portfólia CleaningPro patria:

Upratovanie kancelárií

Pravidelné a jednorazové upratovanie kancelárií

Komplexné upratovania kancelárií v spojení s dodávaním čistiacich prostriedkov, hygienického a spotrebného materiálu v čase a frekvencii, ktoré si klient zvolí. K upratovaniu kancelárií patria aj ostatné činnosti ako umývanie okien a parapetov, práce vo výškach, hĺbkové čistenie, tepovanie a mnohé ďalšie. 

Housekeeping

Housekeeping pre hotely

Systém housekeepingu pre hotely poskytne klientovi spoľahlivého partnera pri upratovaní hotelových izieb, upratovaní spoločných priestorov v hoteloch, supervízorov na kontrolu vykonaných prác, poskytovanie zamestnancov do všetkých oblastí hotelových služieb (kuchyňa, reštaurácia, wellnes) a to všetko pri pevne stanovených cenách za výkon, ktoré umožnia klientovi šetriť čas aj peniaze a bez problémov plánovať výdavky v tejto oblasti.

Upratovacie služby

Pravidelné a jednorazové upratovanie a čistenie firemných prevádzok

CleaningPro zabezpečí upratovacie a čistiace služby pre firemné prevádzky ako predajne, wellnes centrá, reštaurácie a iné prevádzky. Väčšinou ide o upratovanie nie v pracovnej dobe, dodávanie čistiacich prostriedkov a hygienického materiálu podľa požiadaviek klienta. 

PC Cleaning - čistenie PC

PC Cleaning

Profesionálne čistenie počítačov, príslušenstva a pracovného miesta: výhoda pre vašich zamestnancov, ktorí pri svojej práci používajú stolový počítač, alebo notebook. Profesionálne a ekologické vyčistenie počítaču, klávesnice, myši a príslušenstva spoľahlivo zničí baktérie a zabezpečí čisté a zdravotne nezávadné prostredie pre vás a vašich zamestnancov.

Obráťte sa na info@cleaningpro.sk alebo na telefónne číslo: +421 2 3544 8111 a naši objektoví manažéri vám radi pripravia cenovú ponuku podľa vašich požiadaviek.

www.cleaningpro.sk

Neváhajte nás kontaktovať

0850 232 404
info@homepro.sk
Hálkova 1/A, 831 03 Bratislava


Zaujali sme Vás? Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku.