Bytový architekt pri rekonštrukcii bytu


Chcete z vášho bytu dostať viac?

Rekonštrukcia domu alebo bytu je dobrou príležitosťou ako z nich vyťažiť viac. Ak si na to netrúfate sami, vyhľadajte pomoc architekta, oplatí sa to. Možno by ste dlho rozmýšľali o tom, ktorú priečku zbúrať a konečný efekt by napriek tomu, nebol taký ako ste si predstavovali. Práve v týchto prípadoch je veľmi nápomocný architekt. Vie zhmotniť vaše predstavy, zhodnotiť možnosti bytu a usporiadať jeho dispozície tak, aby fungoval lepšie.

Urobte si prehľad

Rekonštrukcia bytu

Ak ste presvedčený, že zaplatiť návrh architekta nie sú vyhodené peniaze, mali by ste si ešte predtým, ako mu zavoláte, dobre rozmyslieť, čo od rekonštrukcie očakávate. Či chcete viac priestoru pre bežný život, urobiť z vášho bytu umelecké dielo alebo oboje. K formovaniu vašich predstáv pomôže, ak si urobíte prehľad. Prelistujte si pár časopisov o bývaní a architektúre, surfujte po internete a čo sa vám páči, si odložte, aby ste to architektovi mohli neskôr ukázať. Zdrojov inšpirácii je dnes mnoho na každom kroku, či už obchody s nábytkom alebo reštaurácie v centre mesta, stačí si všímať.

Vyberte si toho správneho

Ak ste si predchádzajúcu radu zobrali k srdcu, určite vám v mysli zostalo niekoľko mien architektov alebo názvov ateliérov, ktorých návrhy sa vám naozaj páčili. Práve to vám pomôže vybrať si správneho architekta, ktorý váš interiér pretvorí podľa štýlu aký vám najviac vyhovuje. Áno, môžete zaklopať na dvere ateliéru, ktorý máte najbližšie, ale každý architekt má svoj jedinečný rukopis a nečakajte, že navrhne niečo úplne iné, ako robil doteraz. Architekt má viesť so svojim klientom dialóg, aby vedel ako žije, aké sú jeho potreby a finančné možnosti, ale jeho návrh nikdy nebude do bodky taký, ako klient rozkáže.

Architekt je oporou

Architekt by mal byť pre svojho klienta oporou, odborníkom, ktorý má prehľad o trendoch, o nábytkoch na trhu, ale aj o možných problémoch a mal by im vedieť predchádzať. Jeho úlohou je vniesť do priestoru koncept a ucelenú myšlienku. Nie je pravdou, že návrh architekta je konečný a nedá sa na ňom nič meniť. Vďaka počítačovým programom môže klient ešte pred zvesením prvého obrazu vidieť, ako bude jeho byt vyzerať po rekonštrukcii. Architekta svoj návrh spolu s klientom postupne dolaďuje do posledného detailu.

Nečakaný nový priestor

Architektúra teda nie je o zariadení jednotlivých miestností a to sme ešte nehovorili o búraní priečok. Architektovi často krát stačí vidieť pôdorys a zbúraním jednej, či dvoch priečok dokáže vytvoriť úplne nové, nečakané priestory. Hovoríte si, keď dispozície bytu boli dobré pred 20 rokmi, prečo by sa teraz mali meniť? Čo bolo funkčné pred 20 rokmi, dnes už funkčné nie je. Mení sa doba a s ňou aj nároky ľudí.

Zavolajte na rekonštrukciu HomePro Správcovská, s.r.o.

Ak chce do vášho bytu nový nábytok, na jeho usporiadanie architekta nepotrebujete. Urobia vám to v predajni nábytku a navyše zadarmo. Ak však chcete, aby váš byt po rekonštrukcii fungoval lepšie a aby ste z neho získali viac ako len nové kachličky, využiť služby architekta je na mieste. Spoločnosť HomePro Správcovská, s.r.o. sa špecializuje na rekonštrukcie domov, bytov a zabezpečuje aj s nimi súvisiace práce a služby, vrátane služieb bytového architekta. Ak aj vy plánujete rekonštrukciu domu, bytu alebo iné stavebné úpravy, zavolajte na telefónne číslo 0850 232 404 alebo napíšte na info@homepro.sk. Povedzte nám vaše predstavy o rekonštrukcii a my vám ochotne a profesionálne pomôžeme. Zabezpečíme bytového architekta, ale aj posudok a potvrdenia od statika a komunikáciu s úradmi. Okrem toho poskytujeme komplexnú starostlivosť o domy, byty, záhrady a o všetko, čo sa týka bývania. Zoznam všetkých služieb nájdete tu.

Neváhajte nás kontaktovať

0850 232 404
info@homepro.sk
Hálkova 1/A, 831 03 Bratislava


Zaujali sme Vás? Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku.