Rekonštrukcia bytového jadra


Rekonštrukcia bytového jadra je pre mnohých majiteľov bytov stavbou storočia. Snažia sa ju odložiť, napriek tomu, že by sa už najradšej umývali v novej kúpeľni a bez obáv, že vytopia susedov. Od začatia prác ich neodrádza len finančná náročnosť, ale aj nepríjemný prach a týždne bez riadneho bývania. Keď do tejto skupiny patríte aj vy, ale už ste sa rozhodli, že idete do toho, mali by si ste vedieť niekoľko vecí: navrhnúť vhodný postup, časový a finančný harmonogram a vybrať vhodné stavebné materiály. Ak si vaša rekonštrukcia vyžiada búranie priečok, či stavbu nových, konzultácia so statikom je na mieste. No je tu aj iná možnosť, je oveľa jednoduchšia a šetrí vaše peniaze aj nervy. Povedzte HomePro Správcovská, s.r.o. svoju predstavu o rekonštrukcii bytu, bytového jadra, alebo rodinného domu a my projekt prispôsobíme vám. Vypracujeme bezplatnú cenovú ponuku, harmonogram jednotlivých prác a profesií , zosúladíme všetkých majstrov a preberieme zodpovednosť za ich prácu. Vy sa zatiaľ môžete venovať príjemnejším veciam a vynovený byt sa pre vás môže stať krásnym prekvapením po návrate z dovolenky. HomePro Správcovská, s.r.o. je spoľahlivým partnerom pre rekonštrukciu nielen vášho bytového jadra.

Rekonštrukcia kúpeľne je o detailoch

Rekonštrukcia bytového jadra Ak už viete, či sa chce kúpať vo vani alebo relaxovať v sprchovacom kúte, aké farby budú dominovať v novej kúpeľni a či kachličky skombinujete s maľovkou, nezabudnite na detaily. Tie vám môžu uľahčiť, spríjemniť, ale aj skomplikovať život. V HomePro Správcovská, s.r.o. vám poradíme, kde byť obozretný, no každý zákazník je iný a my potrebujeme poznať vašu presnú predstavu, preto každú cenovú ponuku začíname osobnou obhliadkou počas ktorej nám zodpoviete dôležité dotazy k vašej rekonštrukcii.

Odložte si do zásoby

Je veľmi dôležité, aby kúpeľňa, kuchyňa a toaleta boli ľahko udržiavateľné. Preto si treba dobre rozmyslieť, aké činnosti a kde vykonávate, aby sa k tomu mohli efektívne prispôsobiť rozvody bytového jadra a osadenie sanity. Ponuka tovarov v našich obchodoch je široká, no s dostupnosťou to môže byť horšie. Aby ste po prasknutí jednej dlaždice nečakali polroka na novú, ku každej dlažbe, či obkladu si treba vždy odložiť pár kusov do zásoby. K všetkým nakúpeným materiálom si odložte aj kontakt na dodávateľa.

Nechajte si poradiť

Chodia za vami vaše deti, aby ste im zasvietili v kúpeľni? Nič neobvyklé, väčšina bytov má vypínače vo výške ramien dospelého človeka. Ak však chcete odbremeniť seba i vaše ratolesti, umiestnite vypínače do výšky vášho pása. Pre dospelého človeka je to prirodzené, pre deti ľahšie.. Ak by ste pri rekonštrukcii zabudli na elektrickú zásuvku, do ktorej zapojíte práčku, môže sa vám ľahko stať, že popod zatvorené dvere do novej kúpeľne sa bude plaziť elektrický kábel z práčky do najbližšej voľnej zásuvky. Jedna elektrická zásuvka pre práčku, ďalšia pre holiaci strojček, fén, či pre teplovzdušný ohrievač. Nesmie sa zabudnúť ani na prívod vody do práčky a jej odtok, aby dojem z novej kúpeľne nekazila hadica z práčky pohodená vo vani. Chcete sa vyhnúť všetkým týmto rizikám? Tak nám povedzte ako žijete a váš byt bude po našej rekonštrukcii presne podľa vašich potrieb.

Komplexné služby od HomePro Správcovská, s.r.o.

HomePro Správcovská, s.r.o. poskytuje všetky služby spojené s bývaním v Bratislave a jej okolí. Rekonštrukcia bytových jadier je len jedna z našich služieb. Radi sa postaráme aj o vašu záhradu, upraceme váš dom a zabezpečíme aj všetky ostatné práce v dome a byte. Kontaktujte nás na telefónnom čísle 0850 232 404 alebo e-mailom na info@homepro.sk, radi vám poskytneme bližšie informácie a zadarmo pre vás vypracujeme cenovú ponuku.

Neváhajte nás kontaktovať

0850 232 404
info@homepro.sk
Hálkova 1/A, 831 03 Bratislava


Zaujali sme Vás? Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku.