Rekonštrukcie bytov v Bratislave počas roku 2012


Od malej kúpeľne po veľký mezonetový byt, od drobných úprav po kompletné rekonštrukcie. To všetko sme stihli počas tohto roku, ktorý sa blíži k svojmu záveru. Rekonštrukcie bytov aj rodinných domov sú jednou z hlavných služieb našej spoločnosti a náš tím zabezpečí všetky Vaše požiadavky v čo najkratšom čase a PRO kvalite.

Rekonštrukcia bytu

Tu si môžete pozrieť krátky prehľad rekonštrukcií bytov, ktoré v tomto roku prešli našimi rukami. Ďalšie finalizujeme a čoskoro vám ukážeme, ako sme si s nimi poradili.

Prebiehajúce rekonštrukcie bytov

Rekonštrukcia trojizbového bytu - Búracie práce

Rekonštrukcia bytu

Výmera bytu : 59 m2
Lokalita : Bratislava - Karlova Ves
Začiatok prác : 19.októbra 2012

Majiteľ trojizbového bytu Karlovej Vsi si želal odstrániť obloženie stúpačky a zlikvidovať priečku medzi predizbou a obývačkou. Obloženie stúpačky v kuchyni mu zavadzalo už dlhšie, zbúranie priečky zväčšilo obývačku a celkovo prevzdušnilo byt. Zlikvidovanie obloženia a priečky si vyžiadalo aj úpravy podláh.

Rekonštrukcia bytu v Dúbravke

Výmera bytu : 150 m2
Lokalita : Bratislava - Dúbravka
Začiatok prác : 24.september 2012

Veľký mezonetový byt v bratislavskej Dúbravke sme zobrali do parády koncom septembra. Byt bol v pôvodnom stave a jeho majiteľ si z neho s pomocou architekta chcel urobiť miesto pre pekné bývanie. Zbúrali sme nenosné tehlové priečky a odstránili všetky podlahy. Odmontovali sme staré radiátory a sanitu, demontovali vstavené skrine a pripravili byt na novú elektroinštaláciu. Elektroinštalácia bude spĺňať požiadavky náročného klienta na funkčnosť približujúcu sa inteligentnému systému v domácnosti. Momentálne sa venujeme rozvodom, keďže majiteľ pri novom usporiadaní bytu premiestnil zariaďovacie predmety, kvôli lepšj funkčnosti.

Ukončené rekonštrukcie bytov

Kompletná rekonštrukcia jednoizbového bytu v Starom Meste

Výmera bytu : 30 m2
Lokalita : Staré Mesto, Bratislava
Začiatok prác : 28.6.2012

V tomto byte neostal kameň na kameni. Jednoizbový byt v Starom Meste chcel náš klient otvoriť a čo najviac presvetliť. Búracie práce neobišli takmer nič. Zbúrali sme všetky, priečky, vyrovnávali podlahy, jednoducho byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Dostal nový nádych a nové funkčné usporiadanie. Keď sme do tohto bytu vstúpili, bol v dezolátnom stave. Po novom poskytuje plnohodnotné bývanie je jedného alebo dvoch ľudí.

Drobné rekonštrukčné práce a jeden problém

Výmera bytu : 90 m2
Lokalita : Slávičie Údolie
Začiatok prác : 8.august 2012

Zadanie klienta v tomto byte bolo pre nás tak trochu zapeklité. Hlavou úlohou boli drobné elektroinštalačné práce, ako posunutie vypínačov a nové elektrické zásuvky. Za úlohu sme však dostali aj vybudovanie novej priečky, ktorá rozdelí jednu izbu na dve. Keďže s oknom nebolo možné pracovať, výsledok je mierne neštandardný, ale dôležité je, že všetci sú spokojní. Vysporiadali sme sa aj s komínovou rúrou, ktorá vedie jednou z izieb. Dostala nový obal. Takmer každú rekonštrukciu sprevádzajú väčšie či menšie problémy a my sme radi, keď prispeje k lepšiemu riešeniu a náš klient je spokojný.

Kompletná rekonštrukcia bytu v Novom Meste

Výmera bytu : 55 m2
Lokalita : Nové Mesto, Bratislava
Začiatok prác : 14.6.2012

Rekonštrukcia bytu v Novom Meste bola od A po Z v našej réžii. V rekonštrukcia bola kompletná, teda začalo sa rozsiahlymi búracími prácami, vrátane zlikvidovania jednej priečky. Kompletná rekonštrukcia neobišla ani podlahu, nasledovalo vystavanie novej priečky zo sadrokartónu, o jeden meter ďalej ako bola pôvodná. Vymenili sme všetky rozvody aj sanitu a vyhotovili novú podlahu. Nakoniec sme všetky miestnosti vystierkovali a vymaľovali.

Malá kúpeľňa s luxusným sprchovacím kútom

Výmera bytu : 2,60 m2
Lokalita : Rača
Začiatok prác : 15.6.2012
Ukončenie prác : 22.6.2012

Opatrne odstrániť presný počet obkladačiek, odstrániť hydromasážnu vaňu, doplniť chýbajúce kusy obkladu, namontovať LED svietidlá a osadiť nový sprchovací kút Tak znelo zadanie pri rekonštrukcii kúpeľne v bratislavskej Rači. Na rozdiel od veľkých rekonštrukcií bolo potrebné v tomto prípade postupovať s citom a opatrne a to aj preto, že rozmer kúpeľne bol len 1,6 x 1,6 metra. Výsledok môžete vidieť na obrázku.

Rekonštrukcia bytu v Karlovej Vsi

Výmera bytu : 70m2
Lokalita : Karlová Ves
Začiatok prác : 4.6.2012
Ukončenie prác : 26.6.2012

Na začiatku boli takmer ako vždy búracie práce. Zahrňovali úpravu priečok a odstraňovanie podláh. Zmenou prešla aj jedna priečka, do ktorej sme museli rezaním do panelu zväčšiť dverný otvor. Pri búracích prácach sme naplnili stavebnou sutinou desiatky vriec. Steny v byte sme umyli od pôvodnej farby a maľovali na novo. Vyrovnali sme podlahy v celom byte a na ne položili novú pokrývku. Kompletnej rekonštrukcii sa nevyhla ani kúpeľňa a toaleta.

Rekonštrukcia dvojizbového bytu v Bratislave

Začali sme s búraním starých priečok, vysekávaním dlažby, obkladov na chodbe a v kúpeľni. Potom prišli na rad nové dverové otvory, elektrické a vodovodné rozvody. V byte bola pôvodná podlaha z dubových parkiet, ktorú sme opravili, vybrúsili a nalakovali. Starú maľovku sme odstránili, steny vystierkovali a namaľovali na novo. Kompletnej rekonštrukcii sa nevyhla ani kúpeľňa spojená s toaletou. Starú dlažbu sme vysekali a položili novú, rovnako aj obklady. Namontovali sme WC misu, nové umývadlo aj vaňu a ostatné zariadenie. Nasledovala montáž a umiestnenie nábytku, čiernej a bielej techniky a nakoniec upratovanie.

Výstavba kancelárii v polyfunkčnom dome v Bratislave

Na začiatku to bola rozľahlá plocha, ktorú sme rozdelili priečkami na jednotlivé miestnosti. Išlo o deväť kancelárii, dve zasadačky, kuchynku, toalety, serverovňu, sklad a recepciu. Do nich sme priviedli elektrické rozvody, pripojenie na internet a kúrenie. Aj pôvodný priestor mal toalety a kuchynku, ale podľa nového projektu sme ich museli presunúť. Inštalovali sme novú vzduchotechniku, zabezpečovací systém s kamerami a vstupný systém na magnetické karty. Pôvodný kazetový strop sme vymenili za nový zo sadrokartónových dosiek a pribudli aj nové svietidlá. Do kancelárii a sociálnych zariadení sme uložili špeciálne kameninové obklady. Vstup na poschodie sme vybavili bezpečnostnými dverami.

HomePro Správcovská, s.r.o. robí desiatky rekonštrukcií bytov a rodinných domov každý rok. Za svojou prácou si stojíme, s klientmi vždy komunikujeme a cenové ponuky pripravujeme tak, aby boli pre klienta pochopiteľné, pre HomePro Správcovská, s.r.o. záväzné a riadne zazmluvnené, čo v prípade akýchkoľvek výhrad alebo pripomienok uľahčuje komunikáciu a hľadanie riešenia. Každá rekonštrukcia je špecifická, či meníte len kúpeľňu, komplet prerábate 50 rokov starý byt, alebo robíte prístavbu rodinného domu. Cenovú ponuku na vašu rekonštrukciu vám odprezentujeme a zodpovieme všetky vaše otázky k cene rekonštrukcie, doporučeným technologickým postupom, harmonogramu prác a dátumu odovzdania diela. V prípade ak plánujete rekonštrukciu svojho rodinného domu alebo bytu, obráťte sa na nás na info@homepro.sk alebo na našej infolinke 0850 232 404

Neváhajte nás kontaktovať

0850 232 404
info@homepro.sk
Hálkova 1/A, 831 03 Bratislava


Zaujali sme Vás? Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku.