Upratovanie rodinných domov a bytov


Ste zaneprázdnení a po práci priveľmi unavení na upratovanie domácnosti? Víkendy radšej trávite s rodinou mimo domu alebo len jednoducho neradi upratujete? Majte čistý dom, či byt bez námahy a zavolajte HomePro Správcovská, s.r.o.. Vy sa môžete venovať čomu chcete, my sa budeme venovať upratovaniu vašej domácnosti. Ponúkame profesionálny prístup, kvalitné upratovanie a šikovných ľudí, ktorí vám pomôžu aj pri iných prácach v domácnosti.

Upratovanie rodinných domov a bytov

Veľké jarné upratovanie

Roztopený sneh odokrýva na vonkajších žalúziách nepríjemný pohľad. O nič lepší nie je ani na špinavé parapety, strešné okná alebo iné ťažko dostupné časti domu. Pozornosť si minimálne raz v roku zaslúži aj digestor v kuchyni, chladnička, sporák, či usadený vodný kameň na obkladoch a sanite. HomePro Správcovská, s.r.o. vám s veľkým jarným upratovaním pomôže. Čistý byt alebo dom je základom vášho zdravia a dôležitý pre ochranu a predĺženie životnosti vášho majetku.

Klient má u nás vždy posledné slovo

Počet upratovaní v mesiaci a ich rozsah si určí vždy klient. Podľa jeho požiadaviek HomePro Správcovská, s.r.o. zostaví upratovací manuál, ktorým sa budú naše gazdinky riadiť. Upratovanie zahŕňa všetky štandardné úlohy, ktorým by ste sa pri upratovaní určite nevyhli. Ide o umytie podláh, utieranie prachu, dôkladné vyčistenie kuchyne, kúpeľne, toalety a ďalšie. Čo všetko sa bude upratovať a v akej frekvencii, či s použitím vlastných čistiacich prostriedkov alebo aj ich kúpu zabezpečí HomePro Správcovská, s.r.o., vždy určí klient v upratovacom manuál. Klient má dispozícii supervízora HomePro Správcovská, s.r.o., ktorý celý proces upratovania riadi, koordinuje a kontroluje.

Nemáte dobrý pocit z cudzích ľudí vo vašom byte?

Upratovanie domácností sa nevyhne vstupu cudzích ľudí do vášho bytu, či domu. V HomePro Správcovská, s.r.o. si to veľmi dobre uvedomujeme a preto je pre nás mimoriadne dôležitý výber zamestnancov. Naši pracovníci sú preverení a osvedčení, ale posledné slovo má vždy klient. Prvý mesiac môžu domácnosť upratovať dve gazdinky, klient sa potom podľa vlastných pocitov môže rozhodnúť, ktorej z nich zverí svoju domácnosť.

Nestarajte sa o čistiace prostriedky

Máte doma skrinku plnú prostriedkov, v ktorých sa nevyznáte? Ak si upratovanie domácnosti objednáte v HomePro Správcovská, s.r.o., na tento problém môžete zabudnúť. Čistiace prostriedky vyberieme, nakúpime a prehľadne u Vás uskladníme. Gazdinky od HomePro Správcovská, s.r.o. presne vedia, ktoré čistiace prípravky sú najlepšie na mastnotu, ktoré na usadený prach a ktoré na umývanie okien.

Tepovanie aspoň raz ročne

Znečistenie kobercov, kresiel a sedačiek nemusí byť vôbec viditeľné, ale napriek tomu môžu ukrývať špinu, roztoče a baktérie. Preto by sa tepovanie kobercov a čalúneného nábytku malo robiť aspoň raz ročne. Ich povrchy budú čisté, odstráni sa z nich prach, čo prispeje k zdravšiemu domácemu prostrediu. HomePro Správcovská, s.r.o. ponúka pomoc aj pri umývaní okien. Využiť ju môžete pri bežnom upratovaní domácnosti, ale aj vtedy, ak nastanú problémy s umývaním strešných okien, neotvárateľných okien, vysokých galérii alebo iných ťažko prístupných plôch. K dispozícii máme pracovníkov, ktorí vedia umývať okná horolezeckou metódou a majú potrebné poistenie na prácu vo výškach.

Spýtajte sa nás na upratovací manuál

Zverte vašu domácnosť do rúk odborníkom a vychutnávajte si viac voľného času. Upratovanie domácnosti budete mať pod kontrolou aj keď budete mimo domova. Upratovací manuál zaručí, že vaše želania sa premenia na čisté podlahy, umyté okná a žiarivú kúpeľňu. Zavolajte do HomePro Správcovská, s.r.o. na telefónne číslo 0850 232 404 alebo nás kontaktujte e-mailom na adrese info@homepro.sk a nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku na upratovanie!

Neváhajte nás kontaktovať

0850 232 404
info@homepro.sk
Hálkova 1/A, 831 03 Bratislava


Zaujali sme Vás? Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku.