Hodinový pomocník - vhodná pomoc do domácnosti


Služby hodinových pomocníkov sú populárne už aj na Slovensku. Všestranných hodinových pomocníkov je k dispozícii dosť a HomePro Správcovská, s.r.o. ponúka túto službu aj svojim zákazníkom

Kto je to hodinový pomocník?

Je to zručný pracovník, ktorý dokáže pomôcť pri rôznych drobných prácach v domácnosti. Od opravy kvapkajúceho kohútika, cez výmenu žiarovky až po skladanie nábytku či maľovanie bytu.

Akú kvalifikáciu má hodinový pomocník?

Spravidla to býva človek manuálne zručný, so skúsenosťami zo širokého rozsahu služieb, využiteľných v domácnosti. Takýto pracovník by mal zvládnuť nasledovné práce:

  • maliarske a natieračské práce
    - maľovanie, sádrovanie, stierkovanie
  • drobné stavebné práce
    - výmena zámkov, opravy stien, vŕtanie, pokládka dlažby a obkladov
  • elektroinštalačné práce
    - oprava zásuviek, oprava svietidiel, inštalácia domácich spotrebičov
  • vodoinštalatérske práce
    - opravy kohútikov, silikónovanie, inštalácia batérií
  • stolárske práce
    - skladanie nábytku, položenie podlahy, montáž prahov a líšt

Ako spolupracovať s hodinovým pomocníkom?

HomePro Správcovská, s.r.o. ponúka vlastných skúsených pracovníkov na pozícii hodinový pomocník. Vzhľadom na charakter tejto práce, na ohodnotenie práce sa používa hodinová sadzba. Na základe objednávky dostane klient predbežný odhad náročnosti na čas a tým pádom dopredu vie odhadnúť aj náklady. Pri tejto práci sa môžu vyskytnúť aj neočakávané drobnosti, ako potreba dokúpenia dodatočného materiálu, na akékoľvek dodatočné náklady však pracovník dopredu klienta upozorní.

Pre koho je hodinový pomocník vhodný?

Ako názov pozície napovedá, pôvodne išlo najmä o službu pre ženy v domácnosti, ktorým po ruke chýbal zručný pomocník. V dnešnej dobe je však čoraz viac mužov, ktorí nemajú čas, alebo chuť sa takýmto veciam venovať a preto hodinoví pomocníci čoraz častejšie vypomáhajú aj tam, kde ich pôvodne nebolo treba.

Zvládne hodinový pomocník všetky práce v domácnosti?

Je to výborný pomocník, ale napriek tomu ostávajú v domácnosti práce, na ktoré hodinový pomocník nemusí stačiť, hlavne keď ide o práce, ktoré si vyžadujú certifikáciu. Ako príklad môžu slúžiť:

  • revízie technológií v rodinných domoch (kotol, komín, garážová brána)
  • inštalácie spotrebičov, ktoré na svoje zapojenie vyžadujú certifikáciu, aby neboli porušené podmienky záruky (plynový sporák, plynový kotol, varný panel)
  • ostatné práce vyžadujúce potrebné oprávnenia (likvidácia odpadu, deratizácia)
  • pre komplexnejšie rekonštrukcie domov a bytov, alebo rekonštrukcie kúpeľne odporúčame využiť služby HomePro Správcovská, s.r.o. z tejto oblasti

HomePro Správcovská, s.r.o. svojim klientom ponúka služby zručných a v praxi overených hodinových pomocníkov. Objektoví manažéri HomePro Správcovská, s.r.o. klienta upozornia v prípade ak má záujem o práce, ktoré sú za schopnosťami hodinových pomocníkov a vyžadujú aj potrebné oprávnenia a certifikáty. Objektoví manažéri HomePro Správcovská, s.r.o. skoordinujú všetky tieto práce a ušetria klientom čas, a peniaze. Máte záujem o služby hodinového pomocníka, prípadne o iné práce v domácnosti? Obrátťe sa na HomePro Správcovská, s.r.o. a nechajte si zdarma vypracovať cenovú ponuku podľa vašich požiadaviek.

Neváhajte nás kontaktovať

0850 232 404
info@homepro.sk
Račianska 153, 831 54 Bratislava


Zaujali sme Vás? Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku.